САХАРОВ

 

Магнолия

Лабиринт

Варна

Инвестираме в бъдещето!

Конкурсната форма е средството за прилагане на иновативни практики за проектиране и изграждане на съвременна градска среда, осигуряваща максимален комфорт на своите обитатели. За Мавели АД това е и опит да се мисли за архитектурата на сградите и комфорта по различен, иновативен и отговорен начин.

Инвестиционна компания Мавели АД

Мавели АД е българска инвестиционна компания, създадена през 2006 г. Компанията инвестира в покупко-продажба на недвижими имоти и активи. Мавели АД извършва придобиване, планиране, изграждане и продажба на жилищни сгради и комплекси от затворен тип, търговски центрове, хотели и бизнес сгради.

Мавели АД е мажоритарен собственик на капитала на  дружествата: ХИДРОСТРОЙ АД, ВДХ АД, ПЪТСТРОЙ БУРГАС ЕООД.

Част от комплексните услуги, които Мавели АД управлява са инвестиции в придобиване, планиране, изграждане, управление, продажба, отдаване под наем на активи, както и управление и поддръжка на вече реализирани или придобити обекти.

Динамичната и конкурентна среда променя нагласите на крайните потребители и поставя високи изисквания пред инвеститорите.

Това определя инвестиционната насоченост на Мавели АД – да отговори по най-добрия начин на потребностите на клиентите, чрез подобряване на услугите и повишаване на качеството на реализираните обекти. Всеки проект е реализиран с грижа за околната среда и отговаря на съвременните критерии за качество на живот.

Конкурсната форма е средството за прилагане на иновативни практики за проектиране и изграждане на съвременна градска среда, осигуряваща максимален комфорт. За Мавели АД това е и опит да се мисли за архитектурата на сградите и комфорта на потребителите по различен, иновативен и отговорен начин.

За нас това, което правим не е просто бизнес, а споделяне на ценности и създаване добавена стойност. Чрез интегрирането на нашите знания и умения, ние разработваме иновативни и устойчиви решения, за да превърнем амбициозните концепции в реални проекти.

Мисия

Грижа и мисъл за бизнеса и хората.

Какво правим

Инвестираме в бъдещето.

Как работим

По различен, иновативен и отговорен начин.

Свързани дружества

Хотелски комплекс Астория

„Хидрострой” АД е национален лидер в областта на проектирането, изпълнението, поддържането и реконструкцията на жилищни, обществени, промишлени и инфраструктурни обекти. Компанията има богато портфолио от реализирани проекти.

„ВДХ“ АД е новото име на „Водстрой 98“ АД. Компанията е с над 55-годишна история и е национален лидер в строителството на благоустройствена, енергийна, транспортна и ВиК инфраструктура, жилищни и обществени сгради, спортно-развлекателни комплекси, мащабно хидротехническото строителство и реконструкция, ремонт и поддръжка на паметници на културата.

„Пътстрой ВДХ“ ЕАД e един от лидерите в Югоизточна България, специализиран в строителство, текущи ремонти и поддържане на сгради, пътища и елементи на техническата инфраструктура, хидротехнически съоръжения, ВиК мрежи и др.

Проекти

Текущи

София

„Магнолия” е комплекс, който предлага на своите обитатели възможност да избягат от забързания и динамичен метрополис и да се пренесат в среда с изключително високо качество на живот в хармония с природата. Името на комплекса е израз на концепцията за устойчивост и съвършенство. Той се намира в подножието на Витоша, с изглед към резиденция „Бояна”. Проектирана е пететажна сграда с два входа, ориентирани към ул. „Даскал Стоян Попандреев”.
Комплексът е с РЗП 6 623,18 кв. м и разполага с 28 апартамента, 62 (56 единични и 6 двойни) подземни паркоместа. Безупречното качество е осигурено от прецизния подбор на материалите, с които са изпълнени както конструкцията и фундамента на сградата, така и всички системи, екстериорни елементи и общи части.

Уебсайт
Каталог

САХАРОВ

Варна

Модерна жилищна сграда с отлична локация, разположена в тих и спокоен квартал на града, в близост до Гранд Мол Варна. Създаден да отговори на потребностите на модерното младо семейство, предпочитащо интензивността на градската среда, проектът покрива всички съвременни стандарти за качествено и устойчиво жилищно строителство. Достъпът до централната част на град Варна е обезпечен от два главни булеварда, което прави местоположението изключително комуникативно.

Частен дом – кв. Бояна

София

Частен дом – кв. Бояна. Проектиран е в симбиоза със заобикалящата го зеленина. Фасадата е решена с каменна облицовка. Прозорците са панорамни, за да разкриват гледката. Всичко това, съобразено с ниската етажност и природните дадености на терена, придава на сградата неповторима елегантност и стил.

Проекти

Реализирани

Варна

Жилищен комплекс „Лабиринт” – най-новият и най-мащабният проект на компания „Хидрострой” АД в сферата на високото строителство. Затворен комплекс от шест девететажни сгради, потънали в зеленина. Комплексът разполага с водна площ, разкошна паркова среда, зони за отдих, детска площадка, фитнес на открито. Нуждата от паркиране е обезпечена чрез изграждането на подземен и надземен паркинг. Обектът, разположен на ул. „Акад. Андрей Сахаров” № 9 във Варна, разполага с 235 апартамента и 334 паркоместа. Вече са продадени 100% от жилищата в комплекса.

Уебсайт
Каталог

гр. Созопол
Жилищна сграда

Година на строителство: 2007
РЗП: 3000 кв.м.

„Хидрострой” АД
Офис сграда

Година на строителство: 2006
РЗП: 2015 кв.м.

гр. София, жк „Бояна”
Еднофамилна къща

Година на строителство: 2015
РЗП: 1200 кв.м.

Вила Маре
Жилищна сграда

Година на строителство: 2009

Приморски парк Варна
Жилищна сграда

Година на строителство: 2006
РЗП: 3600 кв.м.

Контакти

Пишете ни

Ще ви отговорим възможно най-скоро.Офис София

Адрес
Е-поща
office@maveli.bg
Офис София
+359 886 797 848

Офис Варна

Адрес
гр. Варна 9000, бул. Сливница 201
Е-поща
office@maveli.bg
Офис Варна
+359 882 662 666

Офис София

Офис Варна